NDËRTIM GODINASH, DEKORIM,
RINOVIM, FASADA

Me ne jeni më afër realizimit të ideve tuaja

Ra-Fiks

Mësoni më shumë Rreth nesh

Shërbimi profesional dhe cilësia e lartë e ndërtimit janë përparësia jonë kryesore.

Jemi në treg më shumë se 10 vjet.

Ekipi ynë i profesionistëve është i përfshirë në ndërtimin e ndërtesave në faza të ndryshme. Përveç objekteve të mëdha, punojmë edhe në objekte më të vogla.

Për përvojën, profesionalizmin dhe përkushtimin tonë dëshmi janë numri gjithnjë e më i madh i investitorëve dhe përfundimi me sukses i më shumë se 8 objekteve të mëdha.

Punojmë dhe në rinovimin e objekteve më të vogla - brenda dhe jashtë.

Suvatim dhe mashtre 90%
Fasada 100%
Gips karton dhe tavane të varur 80%
Lyerje 90%
232

Klientë të kënaqur

29

Projekte të përfunduara

20

Ekipe të specializuara

10

Vjet përvojë

Keni nevojë për shërbimet tona?

Gjithmonë mund të mbështeteni te ne.

Ut possimus qui ut temporibus culpa velit eveniet modi omnis est adipisci expedita at voluptas atque vitae autem.

Galeria

Pjesë e punës sonë

Kontakt

Na kontaktoni

Adresa

Rr. 101, f. Nereshtë, 1200 Tetovë

Telefon

+389 71 647 309

Loading
Galeria Pjesë e punës sonë Mesazhi juaj u dërgua me sukses. Faleminderit!